Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductiedag in Den Haag

13 juni 2019 17:00 - 22:00

50€

Godly Play is een creatieve en ervaringsgerichte manier om Bijbelverhalen te verkennen. Tijdens deze Introductiedag kun je zelf de kracht van Godly Play ontdekken. Het is een kans om wijzer te worden over Godly Play en tijd voor herbronning en verdieping voor jouzelf.

Er is deze avond eerst een volledige Godly Play sessie:

  • Voorbereiding
  • Verhaal
  • Verwonderingsgesprek
  • Verwerken
  • Vieren

Na het avondeten is er nog een verhaal en onderzoeken we wat de manier van werken met Godly Play is.
Trek je makkelijk zittende kleding aan? Een groot deel van de avond zitten we op de grond, voor zover mogelijk.

Informatie:
Op onze website  kun je meer informatie vinden over Godly Play. En natuurlijk mag je ons altijd mailen! E: info@godlyplay.nl

Veel mensen die een Godly Play verhaal hebben gehoord en gezien willen meer weten, leren en oefenen. Dan is na een introductiedag de drie-daagse Basis-verteltraining een volgende stap. In deze training leer je meer over de achtergronden van Godly Play, en krijg je een groter overzicht door meer verhalen te horen en te oefenen. Zie Agenda op de website.

Wij zijn heel blij met de subsidie van de Vermeulen Brauckman Stichting. Zij stellen ons in staat de kosten voor vrijwilligers met bijna 30% te kunnen verlagen voor de  basis-verteltraining; en de kosten voor de introductiedag kunnen we daardoor voor iedereen houden op het prijspeil van 2017.

 

Bij afzeggingen in de twee weken voor de bijeenkomst geldt een betalingsverplichting van de helft van de kosten, afzeggingen in de laatste  week voor de bijeenkomst geeft een betalingsverplichting van driekwart van de som.

Gegevens

Datum:
13 juni 2019
Tijd:
17:00 - 22:00
Kosten:
50€

Locatie

Stek
Parkstraat 32
Den Haag, 2514 JK Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Godly Play
E-mail:
info@godlyplay.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.