1E12948C-D6FD-4F44-A57E-0AF99883B6CA

Verhalen van Godly Play

We zijn blij weer goed nieuws met je te kunnen delen.
Er is veel werk verzet in de afgelopen maanden. Onzichtbaar werk dat we nu met een plaatje en een praatje aan je willen tonen.
Wat valt er te lezen?

- Impressie Europese Trainers Conferentie
- Vooruitblik studiedag 16 maart 2019 en HULP
- ANBI status
- Verhalen in de Webwinkel
- Europese vertellers conferentie in Mechelen
- Advent en Kerst

Impressie van de Europese trainers conferentie.

Foto EC landscape
Eind september komen trainers uit de hele wereld aangevlogen naar Nederland. Uit Finland, Australië, Zwitserland, Canada, uit…, naar De Glind. Marjolijne Yska, die assisteerde als Gildelid in de organisatie, geeft haar impressie van de Europese Trainers Conferentie. Lees meer

Studiedag

Trainer Kathryn Lord uit Engeland komt op 16 maart naar Nederland voor onze studiedag. We spelen, leren, eten en ontmoeten elkaar rondom de vraag: Hoe ziet Godly Play eruit in jouw eigen context? Met interactieve presentaties en groepswerk onderzoek je hoe je de Godly Play kwaliteiten van spirituele begeleiding kunt toespitsen op de specifieke context van je eigen (toekomstige) praktijk. Meld je vast aan! Lees meer

HULP
De basis van het programma staat, zoals je kunt lezen. Tegelijkertijd valt er nog heel veel in te vullen. Vind je het leuk om deze studiedag tot een succes te maken en wil je helpen in de voorbereiding? Heel graag! Je kunt je aanmelden via info@godlyplay.nl
POPJES, nieuwsbrief studidag

Anbivalent

Nee, hierboven staat niet ambivalent, maar aNbivalent.
We zijn blij je te kunnen melden dat de belastingdienst het werk van de stichting heeft gewaardeerd met de ANBI-status, met ingang van 1 januari 2018. Dit betekent:
- inhoudelijk, dat ons werk gezien wordt als een bijdrage aan het algemeen nut.
- financieel, dat donaties aan de stichting door particulieren als aftrekpost gebruikt mogen worden.
Hoewel het altijd ambivalent voelt (nu wel met een m) om überhaupt of op basis van de ANBI-status te vragen om uw donatie, doen wij dat toch graag.
Voel jij je verbonden met de missie en het werk van Godly Play in Nederland? Dan vertrouwen wij ten goede op je afwegingen. Voorheen was Godly Play Nederland een vereniging en betaalden de leden een jaarlijkse contributie; nu we een stichting zijn, zijn we grotendeels afhankelijk van giften.
Jouw gift is zeer welkom om Godly Play in Nederland een stevigere basis te geven.
Klik hier
voor meer informatie over doneren.
AFBEELDING anbi,2

Agenda

Er zijn introductiedagen en basis-verteltrainingen gepland tot en met mei 2019. Er is nog plek. Attendeer gerust anderen hierop. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle evenementen.
Winkel, tbv nieuwsbrief dec 2018


Verhalen in de Webwinkel

Op de website van Godly Play staan verhalen om te downloaden voor getrainde vertellers. Met de komst van de nieuwe website is hierin iets veranderd. Wat dan, is de vraag? Wij leggen uit: lees meer!

Europese Conferentie Godly Play 2020 Mechelen, België

Heb je al een nieuwe agenda gekocht voor 2019? Staat er al wat in?
Het duurt nog lang, toch zijn de voorbereidingen al in gang gezet voor een conferentie in ons buurland. Wat zou het leuk zijn om daar met een groep Nederlanders naar toe te gaan.
Reserveer vast achterin je agenda van 2019: 19- 21 september 2020.
Meer informatie vind je HIER!

Conferentie GP Belgie

Advent en Kerst

1-DSC05402
Paars is de kleur van koningen en koninginnen. Een ernstige kleur, voor belangrijke mensen, voor belangrijke gebeurtenissen. Er is een koning in aantocht. Hij kwam en komt nog steeds. Dat is een groot geheimenis. Voor zo’n groot geheimenis heb je tijd nodig. Tijd om stil te staan, om stil te worden, om je klaar te maken. Op weg naar Betlehem. Met de profeten, met de heilige familie, met de herders, met de engelen, met de wijzen en alle anderen. We zijn op reis.

Een goede tocht.
Een vreugdevol feest!

Met warme groet van het bestuur Stichting Godly Play
MailPoet