Vereniging

De vereniging Godly Play Nederlandstalig stelt zich ten doel de beoefening van Godly Play te bevorderen in Nederland, en de kwaliteit van teksten, materialen, trainingen en vertelpraktijken te bewaken en te waarborgen, en door trainingen,  introductiebijeenkomsten en projecten te organiseren.

Lidmaatschap van de vereniging is op persoonlijke titel, voor mensen die de geaccrediteerde verteltraining hebben gevolgd.

De vereniging bewaakt de kwaliteit van de beoefening van Godly Play door verplichte intervisie en vervolgtraining voor geregistreerde (aanbevolen) vertellers.

Omdat de beoefening van Godly Play in Nederland nog in een beginstadium is, staan alleen de huidige trainers op deze lijst. Introductiebijeenkomsten vanuit de vereniging worden door hen gegeven . Voor aanvragen van trainingen of introductiebijeenkomsten, mail: info@godlyplay.nl

Godly Play is een uitnodiging om te spelen. En soms wil je er over lezen, of jouw ervaringen delen. Dat kan sinds kort op de besloten facebookgroep  van Godly Play Nederland. Daar kun je ook  praktische vragen stellen (bijvoorbeeld: wie wil binnenkort mijn begeleider/deurwachter zijn?) Ideeën rondom materiaal of literatuur uitwisselen.  

Voor meer informatie over lidmaatschap:

info@godlyplay.nl

 

 

KvK 57970858; NL70TRIO 0197637248; BIC TRIONL2U