28, 29 en 30 april 2018 driedaagse Verteltraining Godly Play

Een driedaagse training om vaardig te raken in het vertellen van Godly Play verhalen en je te verdiepen in de specifieke wijze van werken in Godly Play en je deze eigen te maken. 

Elke trainingsdag is een mix van praktijk — door het zien van voorbeelden en het zelf inoefenen van de verhalen — en van visie rond spiritualiteit van kinderen en de eigenheid van Godly Play.

De drie dagen vormen één geheel.

Dag 1
We verkennen en oefenen de ‘heilige verhalen’: bijbelse verhalen, zoals ‘de schepping’ en ‘de uittocht’. Deze verhalen willen iets vertellen over Gods aanwezigheid in de geschiedenis.

Dag 2
We zoeken wat het eigene is van 'gelijkenissen''. Gelijkenissen als ‘het mosterdzaadje’ en 'de parel' blijven ons verwonderen.

Dag 3
We ronden af met een verkenning van ‘liturgische verhalen’. Hoe wordt ‘ de Doop', Kerst of de Eucharistie / het Heilig Avondmaal een ervaring waarin kinderen kunnen thuiskomen?

Als je de volledige training hebt gevolgd ontvang je een certificaat, en ben je Godly Play verteller en deurwachter. 

Deze internationaal erkende driedaagse biedt de nodige training en achtergrond om zelf aan de slag te gaan met Godly Play. Je wordt hierbij begeleid door twee geaccrediteerde Godly Play trainers.                                                                               

Locatie: Conferentiecentrum De Glind, Postweg 65, 3794 MK De Glind. Het is mogelijk om te blijven overnachten. 

Aanmelden:
E-mail naar info@godlyplay.nl en vermeld kort je motivatie of meld je aan via het formulier op de website (http://www.godlyplay.nl/content/beginnen).
Minimaal aantal deelnemers: 10. Maximaal: 12 deelnemers.

Kosten:
550 euro voor vrijwilligers; 750 euro voor professionals.
Als je wilt blijven overnachten betaald je € 50 extra (2x warme maaltijd, 2 overnachtingen, 2x ontbijt).

 

Wanneer: 
zaterdag, 28 april, 2018 tot maandag, 30 april, 2018